Moji najbolji korektori

Kozmetička torbica nezamisliva je bez korektora. Podočnjaci, mrljice, akne, sve te sitnice zbog kojih se ne osjećamo ugodno, mogu biti prekrivene ovim čudom. Upravo zato, danas ću recenzirati svoja tri najdraža korektora.


1. Vichy Dermablend, 15 Opal 
Vichy Dermablend je korektivna podloga, ali je prava šteta nanositi ga na cijelo lice. Naime, ova tekuća podloga ima izrazito visoku moć prekrivanja, te ga najprije preporučam osobama s kožom sklonom prištićima. Akne i prištiće ne naglašava, već ih lijepo prekriva i liječi. Ova tekuća podloga, isušiti će prištić do kraja dana, te tako ubrzati proces rješavanja istih. Za ovu podlogu sam saznala iz ovog videa te ga tako i koristim. Dermablend ne ostavlja niti mat niti pretjerano dewy finiš nego na koži izgleda prirodno. Ukoliko ga nanosite preko cijelog lica svakako preporučam da ga stavljate u vrlo tankom sloju, te po potrebi dodate još. Ova tekuća podloga odlično se ponaša na svim tipovima kože te ukoliko možete odvojiti 140kn, svakako preporučam.


2. Essence stay all day 16h concealer, 20 Soft Beige
Ovaj korektor koristim na svojim podočnjacima te kao posvjetljivač, odnosno highlighter. Dolazi u dvije nijanse, 10 Natural Beige te 20 Soft Beige. I jedna i druga nijansa su izrazito svijetle. Korektor odlično prekriva podočnjake te ne isušuje već pruža laganu hidrataciju. Ne bih ga preporučila za korištenje na prištićima zbog blago dewy finiša koji ostavlja. Kao posvjetljivač također odlično odrađuje posao, te preporučam da uzmete nijansu koja je svijetlija od vašeg tena. Cijenovno se kreće oko 20-25kn što je odlično s obzirom na kvalitetu proizvoda.



3. Catrice Camouflage cream
O ovome korektoru sam puno čitala na interenetu, te sam ga morala kupiti. Cijena mu se kreće oko 25-30kn. Kremasti korektori općenito su mi najdraži, ali ovaj definitivno zaslužuje čistku desetku. Naime, prekriva sve u potpunosti, i opet, nijanse su toliko svijetle da ne možete ispasti narančasti ni da želite. Odlično se blenda, traje na licu 8-12 sati (nakon fiksiranja Rimmel Stay Matte puderom u prahu) i izgleda nevjerojatno prirodno. Ako želite brzo izaći iz kuće i ne potrošiti više od minute kako bi "usavršili" svoj ten, onda je ovaj korektor je must have.


1-Vichy Dermablend, 2-Essence Stay all day, 3-Catice Camoflage cream

Primjedbe

Popularni postovi