Kartica prve kupnje by La Roche-Posay

Ovo je moj treći post na ovom blogu, a drugi post o La Roche-Posay proizvodima. No, da ne duljim.
Ispunila sam karticu svojim podacima te dobila svoj poklon. Poklon dobivate ako kupite neki od proizvoda koji se nalazi na ovom popisu.


"Kartica prve kupnje" nalazi se na zadnjoj stranici u knjižici koju zatražite kod svojeg ljekarnika prilikom kupnje LRP proizvoda. U knjižici možete pronaći informacije o svim La Roche-Posay proizvodima, a za neke čak dobijete i testere. Na uvodnoj stranici nalazi se i mali članak o Termalnom centru La Roche-Posay te tablica pomoću koje možete pronaći svoju odgovarajuću njegu.




Nakon što prolistate kroz knjižicu doći ćete do zadnje stranice i korice na kojoj se nalazi "kartica prve kupnje".



Nakon što se ispunili karticu i sačuvali račun od kupnje nekog LRP proizvoda, otiđite do ljekarne u kojoj je kupljen proizvod, predajte "karticu prve kupnje" i preuzmite svoj poklon.





Na poklon ćete dobiti:
  • Micelarnu otopinu, 50ml
  • Termalnu vodu La Roche-Posay, 50ml
  • Anthelios XL ultra-light fluid 50+, 3ml
  • Toleriane Teint hidratantni puder, 1ml
  • Toleriane Teint puder u pjeni, 1ml

Micelarnu otopinu ne koristim za skidanje šminke u potpunosti već samo za skidanje maskare. Što se tiče skidanja vodootporne maskare ne mogu u detalje jer sam pokušala samo jednom i trajalo mi je predugo pa sam se prebacila na ulje. Ali, običnu maskaru skida vrlo brzo i nije potrebno počupati sve trepavice ;)
Sve u svemu ovo pakiranje je dovoljno da se uvjerite da li želite izdvojiti za veliko pakiranje.

Termalnu vodu koristim nakon nanošenja seruma i prije nanošenja hidratantne kreme. Nisam primijetila neku veliku razliku, ali je zanimljiv korak za dodati u rutinu čišćenja kože. Ali sama, nikad ne bih izdvojila za veliku bočicu.

Anthelios XL Ultra-light fluid 50+ štiti od UVA i UVB zraka. Koristila sam ga bez šminke pa ne mogu reći kako drži šminku, ali ostavlja velvet finiš na koži koji se meni kao osobi s masnom kožom izrazito svidio.

Obje nijanse pudera su mi pretamne, pa nisam isprobavala, već sam testere poklonila svojoj prijateljici. 

Sve u svemu, ova knjižica je odlična jer možete isprobati mnogo proizvoda te na taj način odabrati najbolju njegu za svoju kožu.

Primjedbe

Popularni postovi